onze honden

Op de boerderij lopen verschillende honden rond. Hieronder staat bij elke hond de naam en een korte uitleg. 

Zo is er Spookie, ook wel Spook als hij erg ondeugend is geweest, een kleine poedel. Spookie is altijd rustig en lief voor alle kinderen, wordt het hem wat te druk dan zal hij stilletjes verdwijnen zonder ook maar een seconde zijn geduld te verliezen. Hij is de ideale hond voor de wat angstige kinderen om kennis te maken met een vreemde hond.

En dit is Harley, de baas van het stel. Of dat denkt hij toch...
Harley is onze Australische herder die liever niet midden in de belangstelling staat. Zijn knuffels zal hij zelf wel komen vragen wanneer het hem uitkomt. Hij is mijn schaduw en is bijna altijd in mijn buurt. Behalve bij workshops die binnen plaatsvinden omdat dit voor hem te druk is.

         

Onze grote witte loebas zijn naam is Brutus. Een erg toepasselijke naam toen hij jonger was. Nu hij hoogbejaard is en minder goed te been, is hij wat rustiger geworden. Al kan hij nog steeds zijn naam eer aandoen als hij aandacht wil. Naar kinderen toe is Brutus lief en rustig. Op de foto heeft mijn zoontje hem net een koekje gegeven, dit zal Brutus ook altijd heel rustig aannemen. Een heerlijke grote knuffel!  

En ten slotte is dit Ziva, een prachtige tsjechoslovaakse wolfshond. Voor kinderen een hele lieve hond maar ook degene die het beste waakt. Niemand komt door de poort zonder ons medeweten. De kinderen zijn heilig en die zal ze dan ook beschermen wanneer dit nodig is. Ondanks haar 'enge' uiterlijk is ze echt een lieve hond! 

 

Geen van onze honden komen in contact met de gasten op de boerderij tenzij dit eerst besproken is en wij zelf aanwezig zijn. Dit vanwege de veiligheid voor zowel mens als dier. Ben je bij ons op bezoek en wil je graag kennis maken met de honden, geen enkel probleem. Vraag het even en we begeleiden rustig het eerste contact zodat er geen ongelukken gebeuren.