de boerderij

Sinds 2018 woon ik samen met mijn gezin op een fantastische locatie die rustig en groen gelegen is en die ons de kans biedt om de praktijk uit te breiden naar een boerderij waar plaats is voor kinderen om te spelen en te leren. Maar ook om angsten te overwinnen, zelfvertrouwen te ontwikkelen en te leren ontspannen.

Het doel is een plek te creëren waar een kind kind kan zijn, kan leren omgaan met verschillende dieren en heerlijk in het groen kan ravotten. Maar ook een plek waar een kind kan groeien, zelfvertrouwen opbouwen en vaardigheden ontwikkelen. Dit alles in een veilige omgeving en onder professionele begeleiding. Zo kunnen de kinderen de dieren eten geven, de pony's verzorgen, de ezeltjes knuffelen ,met de hond (mee)wandelen, de katten aaien maar ook oefeningen en spelletjes doen met de pony's of in het veld spelen, voetballen of verstoppertje spelen. Natuurlijk zijn knutselen, schilderen en tekenen ook leuke activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Dit kan tijdens een georganiseerde dierendag, een workshop of tijdens een verjaardagsfeestje.

De boerderij is ook een plek om op een ontspannen manier workshops te geven aan kinderen en volwassenen om zo kennis door te geven zodat wij mensen onze dieren beter gaan begrijpen en zo de wereld een mooiere plek te maken voor zowel mensen als dieren.

Tenslotte organiseren wij met plezier workshops en verjaardagsfeestjes op maat. Is er een onderwerp dat u of uw kind interesseert kan u mij steeds vrijblijvend contacteren en bespreken we alle mogelijkheden. Ook verjaardagsfeestjes worden steeds aangepast aan jullie wensen. Kortom bijna alles is mogelijk in overleg en vragen is steeds vrijblijvend. 

Onder het knopje aanbod vindt je alle geplande activiteiten en onder het knopje onze dieren kan je alvast kennis maken met onze bewoners.

Hopelijk zien wij jullie snel!


Ons aanbod

activiteiten 2020 online

lees meer >

onze dieren

maak kennis met onze bewoners

lees meer>